Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Barcelona znovu prohrála, CSKA sestřelilo Valencii a je dále v čele

Barcelonu neprobudilo ani překvapivé vítězství nad favorizovaným Olympiakosem a na domácí palubovce padla s doposud posledním tureckým celkem Anadolu Efes 85:89. Naopak tým CSKA Moskva si upevnil místo na čele euroligové tabulky, když sestřelil Valencii 94:67.

Utkání Barcelona - Anadolu Efes
zdroj: AA/ABACA
Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona nezvládla i zápas s Anadolu Efes

Barceloně, bývalému zaměstnavateli Tomáše Satoranského se poslední zápas nepovedl. První výhru istanbulského celku v letošním ročníku soutěže zařídil především dvaadvacetibodový  Vladimir Štimac, kterému věrně sekundovali McCollum a Ledo, kteří zaznamenali jen o bod méně. Barcleona prohrála čtvrtý ze šesti zápasů a v tabulce Euroligy klesla na třináctou příčku.

To CSKA si vedlo v utkání proti Valencii výrazně lépe a zvítězilo 94:67. Přitom v první polovině neměl zápas vůbec jednoznačný průběh. Valencie se hned v úvodu dostala už do jedenáctibodového náskoku, jenže domácí dokázali stav otočit ještě do konce první čtvrtiny sérií jedenácti bodů v řadě. Moskvanům vyšel i další závěr čtvrtiny a dostali se už do pětibodového trháku. Po změně stran pak výrazně přidali tempo a zbytek zápasu zcela opanovali.

Po skvělém úvodu, kdy vyhrál čtyři utkání v řadě, si druhou porážku připsal i Real Madrid, který podlehl na palubovce Maccabi Tel Aviv 83:90. Na poslední místo se propadl Milán, který doma zcela selhal s litevským Žalgirisem Kaunas a prohrál 62:94.

Evropská liga basketbalistů - 6. kolo:

CSKA Moskva - Valencie 94:67, Maccabi Tel Aviv - Real Madrid 90:83, Milán - Žalgiris Kaunas 62:94, FC Barcelona - Anadolu Efes Istanbul 85:89.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články