Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Barcelona vyhrála nad Galatasarayem, Satoranský zaznamenal 17 bodů

Barcelona - V mimořádně silně zastoupené skupině A druhé fáze Euroligy zvládla důležité utkání o postupové čtvrté místo Barcelona, která zdolala Galatasaray 82:70. Katalánský klub o svém vítězství rozhodl ve druhé čtvrtině, kterou ovládl o jedenáct bodů a zbytek zápasu již pouze kontroloval. Ve výborném světle se představil český reprezentant Tomáš Satoranský, když zaznamenal 17 bodů. Blaugranes se tak v tabulce Top 16 po sedmi odehraných zápasech nacházejí se čtyřmi výhrami stále na čtvrté příčce, Galatasaray se propadla na šesté místo.

Tomáš Satoranský v utkání proti Realu Madrid
zdroj: EFE autor: ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Tomáš Satoranský odehrál nejlepší zápas v tomto ročníku Evropské ligy a přispěl k vítězství Barcelony v osmifinálové skupině E nad Galatasarayem Istanbul 82:70. Český reprezentant dal 17 bodů a překonal o sedm bodů své dosavadní střelecké maximum. K tomu připojil čtyři asistence a dva doskoky.

Satoranský měl nejlepší mušku z basketbalistů Barcelony, kteří o své výhře rozhodli ve druhé čtvrtině, již ovládli poměrem 30:19 a v poločase vedli o 13 bodů. Za nejlepším střelcem zápasu Srbem Zoranem Ercegem z Galarasaraye zaostal jen o bod. Satoranský strávil na hřišti téměř půl hodiny a byl druhým nejvytíženějším hráčem španělského týmu. Barcelona je v neúplné tabulce skupiny E třetí se čtyřmi výhrami a třemi porážkami.

Je nám líto, video expirovalo.
Hvězda večera Satoranský: Pro nás je teď každý zápas důležitý

Výsledky Euroligy

Skupina E: Žalgiris Kaunas - Real Madrid 71:88, Maccabi Tel Aviv - Alba Berlín 59:66, FC Barcelona - Galatasaray Istanbul 82:70 (za domácí Satoranský 17 bodů, 4 asistence, 2 doskoky).

Skupina F: Nižnij Novgorod - Olympiakos Pireus 82:91

Hlavní zprávy

Nejčtenější články