Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Sport 1975

Barcelona v souboji o čelo Euroligy nestačila na Olympiakos

Barcelona ve šlágru Evropské ligy prohrála v hale Olympiakosu Pireus 70:77. Španělský tým s rozehrávačem Tomášem Satoranským a pivotem Janem Veselým neuspěl v soutěži po pěti předchozích výhrách a zůstal v tabulce o jedno vítězství za řeckým soupeřem.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona po pěti výhrách nestačila ve šlágru na Olympiakos

Čeští reprezentanti tentokrát nepatřili k tahounům. Veselý za 14 minut hry zaznamenal jeden dvoubodový koš, Satoranský strávil na palubovce zhruba o deset minut déle, ale ze hry se pokusil o jedinou, neúspěšnou střelu a proměnil jeden ze dvou trestných hodů.

Nejlepším střelcem zápasu byl jejich spoluhráč Nikola Mirotič s 18 body, v domácím dresu dal o dva méně Shaquielle McKissick.

Barcelona ve druhé čtvrtině ztratila jedenáctibodový náskok a od úvodu druhé půle už jenom marně dotahovala vedení soupeře.

Olympiakos vyhrál i druhý vzájemný zápas v sezoně a vystřídal v čele tabulky Real Madrid, který ve své hale prohrál španělský duel s Baskonií 81:85.

Evropská liga basketbalistů - 27. kolo:

Alba Berlín - Žalgiris Kaunas 63:66, Olympiakos Pireus - FC Barcelona 77:70 (za hosty Veselý 2 body, 2 doskoky a 1 asistence, Satoranský 1 bod, 2 doskoky a 2 asistence), Virtus Boloňa - Partizan Bělehrad 79:88, Valencie - Olympia Milán 84:88, Bayern Mnichov - Villeurbanne 76:72, Real Madrid - Baskonia Vitoria 81:85.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články