Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Atlanta utrpěla desátou porážku v sezoně, Harden si připsal 45 bodů

New York – Na výhru nad Golden State, s nimiž soupeří o pozici nejlepšího týmu v NBA, nedokázali navázat basketbalisté Atlanty. Hawks nestačili na Memphis, na jehož palubovce prohráli 88:94 a připsali si desátou porážku v sezoně. Prohru Houstonu s Portlandem 98:109 neodvrátilo ani 45 bodů Jamese Hardena.

Utkání Memphis - Atlanta
zdroj: ČTK/AP autor: Brandon Dill

Utkání mezi Memphisem a Atlantou bylo ještě tři a půl minuty před koncem vyrovnané 86:86, závěr ale ovládli Grizzlies a hosté už dali jen dva body. Hawks sice měli lepší procento střelby, ale pod košem získali o 18 míčů méně. Po sérii 19 vítězství má Atlanta z posledních čtyř zápasů vyrovnanou bilanci 2-2. (VIDEO)

V sobotu hráči Portlandu promrhali v koncovce utkání s Dallasem jedenáctibodový náskok a v prodloužení zápas ztratili. Den poté Blazers přišli proti Houstonu dokonce o sedmnáctibodové vedení, přesto tentokrát dovedli duel do vítězného konce. Houston nezachránil ani nejlepší střelec soutěže Harden, přestože už popáté v sezoně překonal hranici 40 bodů.

"Je to hodně důležité. Včera nám chybělo sebevědomí a nebyli jsme sami sebou. Dnes jsme si věřili víc," pochvaloval si kapitán Portlandu LaMarcus Aldridge, jenž k výhře pomohl 24 body. O bod méně přidal Damian Lillard, který si nakonec zahraje v Utkání hvězd místo zraněného Blakea Griffina. (VIDEO)

Bez Griffina utrpěli Los Angeles Clippers debakl 108:131 na palubovce Oklahomy. Thunder vedl s 29 body Kevin Durant, po 19 bodech přidali Russell Westbrook a nováček Mitch McGary. (VIDEO)

DeMarcus Cousins střelou se závěrečným klaksonem rozhodl o výhře Sacramenta nad Phoenixem 85:83. Suns takto prohráli už počtvrté v sezoně. Cousins si připsal 28 bodů a deset doskoků. (VIDEO)

Toronto porazilo San Antonio 87:82 a prodloužilo tak čekání trenéra Gregga Popoviche na tisící vítězství v kariéře. Poražení Spurs měli při střelbě z pole pouze třetinovou úspěšnost. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Charlotte - Indiana 102:103, Cleveland - LA Lakers 120:105, Detroit - Minnesota 101:112, Houston - Portland 98:109, Memphis - Atlanta 94:88, Oklahoma City - LA Clippers 131:108, Orlando - Chicago 97:98, Sacramento - Phoenix 85:83, Toronto - San Antonio 87:82.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články