Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Americký basketbalista ubitý v Rumunsku doplatil na flirt

Bukurešť - Americký basketbalista Chauncey Hardy, který v neděli zemřel v Rumunsku po napadení v baru, zřejmě zaplatil životem za pokus o flirt. Třiadvacetiletý hráč byl napaden poté, co z legrace nasadil jedné ženě svou čepici. To se nelíbilo jejímu příteli a Hardy se snažil vysvětlit, že nerozumí rumunsky. V té chvíli ho napadl další návštěvník baru, pětadvacetiletý Ionut Adrian Tanasoaia, který byl v pondělí zatčen a soud ho poslal do vazby.

Chauncey Hardy
zdroj: dailynews.com

Basketbalista klubu CSS Giurgiu, který přišel do Rumunska teprve v srpnu, byl převezen v komatu do nemocnice s četnými zraněními hlavy. Po operaci v neděli dopoledne zemřel. Předběžná pitva odhalila proraženou lebku a masivní krvácení.

Podle mluvčí nemocnice v Giurgiu lékaři po přijetí pacienta nejprve mysleli, že Hardy je v komatu kvůli tomu, že se příliš opil. Až když se jeho stav po několika hodinách zhoršil, převezli ho na kliniku do 60 km vzdálené Bukurešti, kde zemřel. Ministr zdravotnictví nařídil celý případ prošetřit, jestli nedošlo k pochybení lékařů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články