Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Brněnští Draci slaví 22. titul, Ostrava na vítězný hattrick nedosáhla

Draci Brno porazili ve čtvrtém finále extraligy Arrows Ostrava 4:1, Czech Series vyhráli poměrem 3:1 na zápasy a získali už 22. domácí titul.

"Mám na dresu číslo 22 a cílem bylo získat dvaadvacátý titul. Tečou mi slzy a jsem strašně šťastný," řekl trenér Draků Hynek Čapka.

Po páteční prohře na domácím hřišti rozhodli Draci čtvrté finále díky nadhazovači Ondřeji Furkovi. Mistr Evropy do 23 let z loňského roku odházel bez bodu sedm směn a zbylé dvě dokončil zkušený Martin Schneider.

Skóre otevřel v šesté směně sólo homerunem Přemek Chroust z Draků. V osmé směně zvýšil na 3:0 dvoubodovým odpalem za bariéru Petr Čech. Ostrava snížila bodem v dohrávce osmé směny, ale Draci v deváté přidali čtvrtý bod a poté v obraně zápas i finále ukončil aut druhého metaře Zdeňka Chvátala.

Je nám líto, video expirovalo.
Draci zastavili mistrovskou jízdu Arrows, získali 22. titul

"Každá prohra musí člověka posílit a zocelit, aby se vrátil silnější. Chceme to příští rok dotáhnout až do konce," vyhlásil kapitán Arrows Jakub Malík.

Domácí extraliga začala kvůli koronaviru se zpožděním až v květnu, jako první v Evropě, a odehrála se bez problémů. Vzhledem k situaci kolem nemoci covid-19 mohli letos hrát pouze cizinci trvale žijící na českém území.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články