Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

V semifinále MLB porazil Cleveland Toronto, zápas rozhodl homerun Lindora

Cleveland - O postup do finále nejvyšší americké baseballové ligy sehrály svůj první duel týmy Clevelandu Indians a Toronta Blue Jays. V dramatické taktické bitvě se na první body čekalo dvě hodiny. Až v šesté směně se do pálky opřel domácí Francisco Lindor a odpálil homerun. Hřiště oběhl spolu s Coreym Kluberem a pro Indiány získali vítězné dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Homerun Lindora rozhodl v MLB o výhře Clevelandu nad Torontem

Pro Lindora to byl druhý homerun v play-off. Díky povedenému odpalu mohl Cleveland slavit výhru 2:0. Domácí tak udělali první krok do Světové série, o kterou budou v druhém semifinále bojovat Chicago Cubs a Los Angeles Dodgers. Úřadujícím mistrem je Kansas City Royals, nejvíce titulů v historii nasbíral legendární New York Yankees, jenž zvítězil sedmadvacetkrát.

"Bylo to neuvěřitelné. Nejdříve jsem si myslel, že Kevin Pillar ten míček chytí. Ale hned jak míček zmizel v hledišti, zvedl jsem ruce a řekl si - díky bohu. Podíval jsem se na střídačku a všichni šíleli. A dnešní diváci? Neskuteční! Šel jsem s davem a slavil, jako bychom už postoupili," sděloval barvitě Lindor své okamžité pocity po odpalu.

"Má pořádnou porci talentu," řekl na jeho adresu trenér domácích Terry Francona. "Myslím, že všichni viděli, jak moc si zápas užíval. Kdybych měl takový odpal jako on, byl bych také tak sebevědomý," dodal.

 

Zdroj
ČT sport, mlb.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články