Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Třicet bodů a bláznivá první směna. Premiéra MLB v Londýně přinesla velkolepou show

Ofenzivní smršť nabídly hvězdné celky New York Yankees a Boston Red Sox při premiéře MLB v Evropě. Fanoušci v britské metropoli na hřišti postaveném na Olympijském stadionu viděli třicet bodů, šest homerunů a vítězství Yankees 17:13. Druhý zápas takzvané London Series se hraje dnes.

Utkání Boston Red Sox - New York Yankees
zdroj: Reuters autor: Peter Cziborra

Kdo ze skoro šedesáti tisíc fanoušků usedl do hlediště pozdě, nestihl nezvyklý úvod. Yankees v první směně 'ponížili' šesti body nadhazovače Ricka Porcella, ale Red Sox vzápětí oplatili stejnou mincí. Masahiro Tanakovi dali též šest bodů.

Minimálně šest bodů od obou celků v první směně MLB zažila poprvé po téměř třiceti letech. "Prostě nám to všem pálilo," řekl polař Yankees Brett Garner.

Garner byl jedním ze tří hráčů New Yorku s homerunem na kontě, míček za bariéru poslali i Aaron Hicks a Aaron Judge. Yankees tak odpálili homerun už v třicátém utkání v řadě a znovu vylepšili rekord soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Yankees s Bostonem nabídli při premiéře MLB v Evropě přestřelku

V dresu Bostonu zářil Michael Chavis, který trefil dva tříbodové homeruny, jeden solo homerun dal Jackie Bradley.

Hráči nabídli dlouhé odpaly i výtečnou hru v poli. Zápas mimo jiné ukončil skvělý dvojaut Yankees, který zařídili Didi Gregorius a Gleyber Torres.

Před Evropou se v minulosti hrály baseballové zápasy MLB opakovaně v Japonsku, několikrát v Mexiku a v roce 2014 v australském Sydney.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články