Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Třebíč vzdorovala, domácí pohár baseballistů ale ovládli favorizovaní Draci Brno

Třebíč – Nebyla to tak jednoznačná podívaná, jak papírové předpoklady předpovídaly, finále Českého poháru baseballistů přesto ovládl jasný favorit. Hráči Draků Brno porazili v rozhodujícím duelu Třebíč na jejím stadionu 3:2 a pohár ovládli pošestnácté v historii.

Radost Draků Brno
zdroj: ČTK autor: Salajka Martin

Na jedné straně nováček extraligy, který nejvyšší soutěž hraje vůbec poprvé. Na té druhé nejúspěšnější český tým. Tak vypadalo rozložení sil v pohárovém finále mezi domácí Třebíčí a Brnem.

Domácí Nuclears přesto s obrovským favoritem dlouho drželi krok a vyrovnaný stav 0:0. Brňané se do vedení dostali až v šesté směně díky dvěma bodům, ke kterým následně přidali i třetí.

Ten se nakonec ukázal jako vítězství. V osmé směně Třebíč dokázala snížit na rozdíl jednoho bodu, který však už získat nedokázala. Z šestnáctého triumfu se tak mohli radovat Draci, kteří letos usilují o domácí double.

"Nebylo to jednoduché. Kluci z Třebíče odehráli výborný zápas. Byl to vyrovnaný boj," zhnodnotil utkání po triumfu nadhazovač Brňanů Martin Schneider, který ocenil i výbornou atmosféru na stadionu.

Je nám líto, video expirovalo.
Draci Brno ovládli Český pohár baseballistů
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články