Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Rozjeté české softbalistky porazily na ME i Slovensko

Tři zápasy a tři výhry. České softbalistky na mistrovství Evropy porazily Slovensko 6:2 a na turnaji mají stoprocentní bilanci. Večerní duel v Ostravě proti Francii, která má na kontě také tři vítězství, muselo být kvůli dešti odloženo.

Je nám líto, video expirovalo.
České softbalistky porazily Slovenky i díky homerunu

Po nedělních hladkých výhrách nad Litvou (15:0) a Švédskem (7:0) ani tentokrát český výběr neodehrál všech sedm předepsaných směn. Důvodem ale tentokrát nebyla herní převaha, ale povětrnostní podmínky. Zápas byl ukončen kvůli dešti a bleskům v předposlední směně.

Domácí hráčky sice poprvé na turnaji umožnily soupeři skórovat, v utkání ale ani jednou neprohrávaly a stejně jako v předešlých zápasech se jim dařilo v útoku. Připsaly si 11 úspěšných odpalů, Kristýně Malé se ve třetí směně povedl tříbodový homerun už na 5:1.

"Na začátku jsme se trochu trápily s nadhazovačkou, kterou jsme moc neznaly. Dobře to ale dopadlo. Předvedly jsme moc pěkné rány," konstatovala Adéla Weissová. "Vyhráli jsme poměrně kontrolovaným výkonem, takže spokojenost. Jsem moc rád za náš první homerun na turnaji, byl to důležitý moment celého utkání," řekl reprezentační kouč Vojtěch Albrecht.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články