Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Poslední návrat Bradyho? Klub ho chce uctít jako Patriota

Poslední "comeback" legendárního Toma Bradyho v dresu New England Patriots? Klub chce hvězdnému quarterbackovi amerického fotbalu nabídnout jednodenní smlouvu, aby kariéru v NFL formálně ukončil jako hráč týmu, ve kterém strávil dvacet let. Pětačtyřicetiletý rozehrávač oznámil odchod do sportovního důchodu ve středu několik dní po vyřazení jeho současného celku Tampa Bay Buccaneers z play-off.

Tom Brady
zdroj: ČTK autor: Profimedia

Brady za "bukanýry" odehrál poslední tři sezony a v té první dovedl tým k titulu. Předchozích dvacet ročníků strávil v dresu Patriotů a zisk Super Bowlu s nimi slavil šestkrát. Se sedmi trofejemi Vince Lombardiho je nejúspěšnějším hráčem historie a za nejlepšího je také všeobecně považován.

"Pro nás to byl vždycky patriot a navždy bude. Chci to (nabídnout Bradymu jednodenní smlouvu) nejen já, ale volají po tom naši fanoušci," řekl Kraft televizi CNN. "Uděláme všechno, co bude v naší moci, abychom ho přivedli zpět a na mnoho let ho takto uctili," dodal.

Brady ukončil kariéru poprvé už před rokem, ale nakonec si to ještě rozmyslel a přidal další sezonu. Nyní prohlásil, že jeho odchod je definitivní.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články