Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Po úspěchu s Američany další překvapení nepřišlo. Softbalisté podlehli Argentině a jsou ze hry o medaile

Čeští softbalisté na MS další šok nezpůsobili. Po překvapivém vítězství nad USA (6:3) podlehli argentinským obhájcům titulu 1:8 a po třetí porážce přišli o šanci na účast v elitní skupině hrající o medaile. 

Je nám líto, video expirovalo.
Softbalisté jsou ze hry o medaile

Český tým přitom začal proti Argentině nadějně a hned v první směně zabodoval Martin Magula po odpalu George Harrise. Jenže v následujícím inningu favorit získal dva body a v dalším dokonce tři. Tečku za zápasem udělali Argentinci třemi doběhy v šestém dějství.

"Skóre je jednoznačné, ale průběh zápasu takový nebyl. Ještě před šestou směnou jsme vedli na hity. Náš projev v útoku byl dobrý, ale zápas se nám nepovedl v obraně," uvedl trenér Korčák.

Posledním soupeřem jeho výběru v základní skupině A budou ve středu Filipíny, které ještě na šampionátu nevyhrály. O třetím postupujícím se rozhodne v duelu Kuby s domácím Novým Zélandem. Český tým, který na šampionát jel s cílem získat historickou medaili, bude hrát ve skupině o 7. až 12. místo. Jedenáctinásobní mistři Evropy na MS skončili nejlépe šestí v roce 2000.

Mistrovství světa softbalistů v Aucklandu:

Skupina A: Česko - Argentina 1:8.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články