Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Nadhazovač Holland pomohl Texasu vyrovnat Světovou sérii

Arlington - Perfektní výkon nadhazovače Dereka Hollanda pomohl baseballistům Texasu Rangers vyhrát čtvrtý zápas Světové série nad St. Louis Cardinals 4:0. Stav finále MLB hraného na čtyři výhry je tak vyrovnaný 2:2. Pátý zápas je opět na programu na stadionu Rangers, ve středu se Světová série přesune do St. Louis.

Derek Holland
zdroj: AP autor: Charlie Riedel

Holland deptal pálkaře Cardinals včetně hrdiny předchozího zápasu Alberta Pujolse nadhozy o rychlostech přes 150 km/h, které střídal se zpomalenými míči. Na "kopci" vydržel až do deváté směny, v které na poslední dva auty přišel Neftali Feliz. Po utkání si pětadvacetiletý Holland vyslechl bouřlivé ovace 50 tisíc stojících diváků.

Tři body Texasu zařídil chytač Mike Napoli, který v šesté směně odpálil tříbodový homerun. "Holland s Napolim nám to vyhráli," řekl kouč Ron Washington. "Holland střídal skvěle rychlost a pálkaře vyváděl z rytmu a držel na uzdě," dodal.

Nadhazovač Holland nechtěl dopadnout jako jeho kolegové, které o den dříve pálkaři Cardinals "rozstříleli". Soustředil se zvláště na Pujolse, jenž v minulém duelu zahrál tři homeruny. "Je nejlepší, ale já mu ukázal moji kvalitu," řekl Holland. Jediné dva odpaly St. Louis za celý zápas měl na kontě Lance Berkman, ale to na body nestačilo. "Rozhodl nadhazovač," řekl kouč Cardinals Tony La Russa.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články