Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Nadhazovač Bumgarner přiblížil Giants výhře ve Světové sérii

San Francisco – Perfektní výkon nadhazovače Madisona Bumgarnera přiblížil San Francisco k triumfu ve Světové sérii MLB. Hvězda Giants odházela celý pátý zápas finále, nedovolila baseballistům Kansasu City ani jednou skórovat, takže San Francisco vyhrálo 5:0 a v sérii na čtyři výhry vede 3:2. Giants můžou získat svůj třetí titul za pět let a celkově osmý v historii klubu v úterý na hřšiti Royals. Případný sedmý zápas by se hrál o den později tamtéž.

Madison Bumgarner
zdroj: AP

Levoruký Bumgarner má v play-off skvělou formu. Kansas City porazil už v prvním utkání finále, ale tentokrát dominoval. Povolil soupeři v devíti směnách jen čtyři odpaly a jako první nadhazovač po devíti letech zvládl ve Světové sérii celý zápas.

"Každý chce dokončit zápas, to je základní cíl, s kterým začínáte. A je to nádherný pocit, když se to povede," řekl Bumgarner. "Už dlouho jsem neviděl ve finále lepšího nadhazovače. Předvedl super výkon," řekl kouč Giants Bruce Bochy.

San Francisco skórovalo ve druhé a po nepřesvědčivých zákrocích obrany Royals ve čtvrté směně a vedlo 2:0. Jistotu výhry získalo po třech bodech v osmé směně. Pro čtyři z pěti bodů doběhly opory útoku Giants Pablo Sandoval a Hunter Pence. "Jdeme po úzkém laně a pod námi není záchranná síť. Když spadneme, je po nás. Musíme zabrat," řekl trenér Royals Ned Yost.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články