Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Mistři dostali i individuální ocenění. Baseballisté Arrows Ostrava získali osm vavřínů

Trenér Arrows Bortis Bokaj líbá trofej pro mistra Česka
zdroj: ČT4 autor: Ožana Jaroslav

Joyce se stal nejlepším pálkařem základní části i play-off a také převzal z rukou Pavla Budského cenu za nejvíce homerunů v základní části. "Byla to moje nejlepší sezona v životě," uvedl Američan, který tráví zimu v australském Adelaide, kde hraje za celek Sturt Saints.

Dál ale počítá s působením v české extralize v Arrows. "Nevidím důvod, proč bych měl v nejbližší době opustit Arrows rodinu. Líbí se mi úroveň české ligy a její vyrovnanost. Myslím, že nový extraligový ročník bude ještě lepší než ten loňský. Můj jediný cíl do letošního roku je získat pro Ostravu další titul," prozradil.

Ostravané získali všechny ceny za play-off. Nejlepším pálkařem se stal Joyce, nejlepším nadhazovačem jeho krajan Burkholder a Voják, kmenový hráč Skokanů Olomouc, který hostoval v Arrows, byl nejužitečnějším hráčem.

Nejlepším nadhazovačem základní části se stal reprezentant Radim Chroust z Draků Brno a polařem jeho spoluhráč chytač Petr Čech.

Cenu za dlouholetý trenérský přínos obdržel Miroslav Vojtíšek, mimo jiné první trenér baseballové reprezentace. Nejlepším rozhodčím byl zvolen podruhé za sebou Marek Vičar. Do Síně slávy vstoupil Jiří Křepinský ze SaBaTu Praha.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články