Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Indians vyhráli v MLB dvacátý zápas v řadě a vyrovnali rekord Americké ligy

Cleveland - Baseballisté Clevelandu Indians vyhráli v MLB dvacátý zápas za sebou a vyrovnali tím rekord Americké ligy. Loňští finalisté mají po domácím vítězství 2:0 nad Detroitem na kontě stejně dlouhou sérii jako Oakland Athletics v roce 2002.

Je nám líto, video expirovalo.
Baseballisté Clevelandu vyrovnali rekord, vyhráli 20. duel v řadě

Jen dva týmy se v historii MLB mohou pyšnit delší šňůrou úspěchů, obě jsou už ale velmi dávné a v obou případech šlo o celek z Národní ligy.

V roce 1935 zvítězili Chicago Cubs jedenadvacetkrát v řadě, v roce 1916 si New York Giants připsali dokonce 26 zápasů bez porážky, tehdy ale v jejich sérii figurovala jedna remíza.

"Nikdo o tom ale v kabině nemluví. Jasně, víme o tom, protože to poutá pozornost, ale my se soustředíme na něco jiného," řekl nadhazovač Corey Kluber, jehož tým vede Americkou ligu s bilancí 89-56 a míří do play-off. V Národní lize jsou lepší jen Los Angeles Dodgers (93-52).

Indians mají dva mistrovské tituly, na další čekají už od roku 1948. Loni vedli ve Světové sérii nad Chicagem Cubs už 3:1 na zápasy, ale nakonec prohráli.

Jeden rekord však v úterý v MLB přece jen padl. Baseballisté Minnesoty porazili San Diego 16:0 a jako první tým v historii dosáhli homerunu v každé z úvodních sedmi směn. Maximem bylo dosud pět.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články