Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Hroši vévodí extralize baseballistů, Eagles drží druhou pozici navzdory porážkám s Hlubokou

Extraligu baseballistů vedou Hroši Brno, kteří se v sobotu spravedlivě podělili po jedné výhře s Tempem Praha a v neděli přidali jedno vítězství. Poprvé od května 2012 ztratili Draci Brno čtyři zápasy v řadě. Zlou sérii završili v Třebíči, když prohráli vysoko 2:13. Pak se ovšem vrátili na vítěznou vlnu dvěma těsnými výhrami.

V Praze v duelu Tempa s Hrochy došlo na duel reprezentačních nadhazovačů Erkoliho a Minaříka. Radovat se mohla domácí opora. Martin Červenka při výhře 12:1 stáhl pět bodů a připsal si šestý letošní homerun. Ve druhém duelu byl Jan Pospíšil na pálce stoprocentní. S pěti hity stáhl čtyři body a Brňané zvítězili 11:7.

Nejdramatičtější byl třetí duel. David Fiala dalekým odpalem stáhl dva body a v posledním okamžiku otočil na 9:8.

Druhé místo v tabulce s jistotou drží pražští Eagles, přestože s Hlubokou dvakrát prohráli. Po utkání plném chyb, které skončilo 12:5 ve prospěch Sokolu, se dramatický třetí zápas série rozhodoval až v závěrečné směně, nakonec o vítězství Jihočechů rozhodl Camden Vasquez odpalem za jeden bod.

Nejhůře na tom je Brněnská Technika. Na svém kontě má jen dvě výhry, i když ta poslední – 11:3 nad Arrows Ostrava – stála za to. Hned v první směně odpálil svůj první homerun v červenobílém dresu Ondřej Šebela a brzké vedení už Technika neztratila.

Výsledky baseballové extraligy:

21. dubna: Arrows Ostrava – Technika Brno 6:4, Draci Brno  Třebíč Nuclears 6:5, Sokol Hluboká  Eagles Praha 5:8.

22. dubna: Eagles Praha – Sokol Hluboká 5:12 a 7:8, Hroši Brno – Tempo Praha 1:12 a 11:7, Arrows Ostrava – Technika Brno 10:2 a 3:11, Draci Brno – Třebíč Nuclears 4:3.

23. dubna: Hroši Brno – Tempo Praha 9:8.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články