Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Gennett odpálil čtyři homeruny a vyrovnal rekord MLB

Cincinnati (USA) - Baseballista Scooter Gennett předvedl vskutku výjimečný kousek. V jediném utkání MLB odpálil čtyři homeruny a vyrovnal rekord soutěže. Zámořská liga zažila tento moment teprve posedmnácté v historii. Naposledy se něco takového povedlo Joshi Hamiltonovi z Texasu v květnu 2012, v klubové historii Reds nemá Gennettův výkon obdoby.

"Neskutečné, opravdu. Pocházím odtud, narodil jsem se tu a jako malý jsem tu sledoval všechny domácí hráče. A teď jsem dokázal něco, co nikdo z nich. Neumím to slovy vyjádřit," rozplýval se sedmadvacetiletý baseballista. Stal se navíc teprve sedmým hráčem v historii, který v jediném utkání odpálil homerun ve čtyřech po sobě jdoucích nástupech na pálku.

Jeho maximem přitom dosud byly dva homeruny za zápas, což dokázal jen jednou v kariéře. Nyní čekal na nechytatelný odpal 39 utkání a do úterního zápasu měl v sezoně na kontě jen tři a celkem 38. "Abych se přiznal, musel jsem se smát. Když se podaří něco takového klukovi jako já, je to šílené. Tak trochu zázrak," řekl Gennett.

A udivil i trenéra Cincinnati. "Úžasné, zvláště pak proto, že to v našem týmu není hráč na každý zápas. Má sílu, ale čtyři homeruny? Nevím, co říct. Je to velmi emocionální zážitek a bylo mi ctí, že jsem toho byl svědkem," řekl Bryan Price. Domácí Reds nakonec porazili St. Louis 13:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články