Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Finále MLB je srovnáno. Tampu Bay nakopl homeruny Lowe

Brandon Lowe pomohl Tampě Bay dvěma homeruny srovnat finále baseballové MLB. Rays porazili ve druhém utkání Světové série v Arlingtonu Los Angeles Dodgers 6:4 a stav série je nerozhodný 1:1.

Chris Taylor z LA Dodgers slajduje ve Světové sérii
zdroj: ČTK/AP autor: Eric Gay

Druhý metař Lowe otevřel skóre jednobodovým odpalem za bariéru v první směně a dvoubodovým zvyšoval na 5:0 na začátku páté směny. "To zahřeje na duši, že jsem zase konečně pomohl týmu," radoval se Lowe, který měl v základní části ligy z mužstva Rays nejvíce homerunů (14), ale v play-off se mu dosud moc nedařilo.

Tři body stáhl svými odpaly stejně jako Lowe také Joey Wendle a zápas dobře začal na nadhozu Blake Snell, který udělal za necelých pět směn devět strikeautů. "Dařilo se mi nadhozy dobře mixovat a držet je zkrátka," pochvaloval si Snell.

Los Angeles mělo v utkání pouze pět odpalů a bodovalo po homerunech. Dvoubodový odpálil Chris Taylor a jednobodové Will Smith a Corey Seager. "Brzo vedli a už jsme to nestáhli. Neodvedli jsme špatnou práci, ale nevytáhli jsme odpaly v důležitých momentech, což nás stálo zápas," sdělil Taylor.

Po dni volna bude série hraná kvůli koronaviru na neutrální půdě v Arlingtonu a před omezeným počtem diváků pokračovat třemi zápasy v řadě.

Světová série, finále baseballové MLB v Arlingtonu - 2. zápas:

Los Angeles Dodgers - Tampa Bay Rays 4:6 (stav série 1:1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články