Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Eagles se povedla odveta, proti Tempu otočily výsledek v šesté směně

I druhý souboj tradičních rivalů z jihu hlavního města skončil rozdílem jediného bodu. Eagles si na domácím stadionu v Krči připsaly první vítězství v sezoně, když sousedky z Tempa porazily 3:2 a oplatily jim úterní těsnou porážku. Lídr tabulky přitom vedl už 2:0, Eagles se ale podařil obrat v šesté směně po dvoubodovém odpalu Lucie Černohlávkové.

Radost softbalistek Eagles
zdroj: softball.cz

Titans měly v úvodních třech směnách více ze hry a mohly jít už zkraje utkání do vedení, při obsazených metách ale Eagles zahrály ideálně dvojitý aut a v krizové situaci uhájily čisté konto.

Přesto se hostující hráčky nakonec dostaly do vedení, po úspěšných odpalech ve čtvrté a páté směně vedly 2:0. Eagles ovšem dokázaly ještě v dohrávce pátého inningu snížit a následně v šesté směně výsledek otočit.

Je nám líto, video expirovalo.
Softbalistky Eagles udolaly v pražském derby Tempo

V další složité situaci při dvou autech odpálila ideálně do vnějšího pole Černohlávková a stáhla rozhodující dva body. Tempo už se poté do hry nedostalo a po třech rychlých autech hostů zápas skončil.

"Lucka má za sebou už dlouhou kariéru, hrála i v reprezentaci. V takové situaci se spoléháte právě na takové hráčky, že to dají. Trefila to krásně, škoda jen, že to nebyl běžený homerun, ale to tomu nic neubírá," konstatoval trenér domácích Petr Marek.

"Věděli jsme, že Eagles nás budou na pálce víc a víc tlačit. Nevím, jestli to bylo špatnou komunikací nebo hlukem, ale nezahráli jsme pálkařku, která neběžela na první metu," litoval kouč Tempa Milan Humaj.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články