Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Draci ve finále po dvou porážkách konečně zabrali a porazili Arrows

Finále baseballové extraligy se dramatizuje. Postarali se o to Draci Brno, kteří jako obhájci titulu ve třetím zápase po dvou porážkách poprvé porazili Arrows Ostrava a snížili stav série na 1:2. Obhájci titulu po porážkách 5:7 z Brna a 3:4 z Ostravy nedovolili při návratu na domácí hřiště soupeři skórovat a zvítězili 4:0. Čtvrtý zápas se bude hrát v pátek v Ostravě, případný pátý v sobotu v Brně.  

Radost Draků Brno
zdroj: ČTK autor: Salajka Martin

Tentokrát se Draci ujali vedení ve čtvrté směně, další dva body přidali v šesté a skóre zpečetili hned v následujícím inningu. Dvakrát doběhl na domácí metu Martin Červinka, po bodu přidali Tomáš Polanský a Filip Moštěk. Nadhazovač Petr Minařík za šest směn povolil jediný úspěšný odpal, zápas dokončil na kopci Martin Schneider. Skvěle pálil Arnošt Dubový, který zařídil tři body. 

"Rozhodně jsme dneska nechtěli skončit. Atmosféra v týmu byla daleko lepší, fandili jsme si a podporovali. Minařík skvěle zaházel, což bylo rozhodující," prohlásil catcher brněnského týmu Petr Čech.

"Bylo to extrémně těžké. Jsme však rádi, že se nám podařilo udělat několik bodů a pak jsme mohli hrát v klidu. Byl jsem velice soustředěný, Ostrava nás vybičovala k nejlepším výkonům," uvedl Minařík.

Je nám líto, video expirovalo.
Draci zdramatizovali baseballové finále

"Jejich nadhazovači zaházeli skvěle, nepustili nás k ničemu. Chtěli jsme dneska vyhrát a ukončit finálovou sérii. Bohužel to nevyšlo, poslední krok je vždycky nejtěžší," konstatoval hrající kapitán Arrows Aleš Navrátil. Brňané uhájili šanci na 22. titul, ostravský tým při šesté účasti ve finále usiluje o premiérový triumf. 

Baseballová extraliga - finále, 3. zápas:

Draci Brno - Arrows Ostrava 4:0, stav série 1:2.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články