Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Draci porazili v prvním finále baseballové extraligy Techniku 2:1

Brno - Obhájci titulu Draci Brno porazili v prvním finále baseballové extraligy v městském derby Techniku 2:1 v 10. směně. Úvodnímu duelu dlouho vládli na obou stranách nadhazovači, Draci měli oporu v Patricku Ahearnovi, Technika těžila z přesné ruky jednadvacetiletého Stevena Chamberse. Druhé utkání série na tři vítězství je na programu v neděli od 13:00 opět na stadionu Draků.

Nadhazovač brněnských Draků
zdroj: e-salina.cz

Teprve v závěrečné deváté směně získala Technika první bod, soupeř ale v dohrávce využil chybu a vyrovnal. V nastavené směně sáhl kouč Draků Arnošt Nesňal k taktické výměně nadhazovačů a proti posledním dvěma pálkařům postavil levou rukou házejícího Grega McCarthyho. Draci udrželi čisté konto a v dohrávce prodloužení po odpalu Alexe Derhaka doběhl pro vítězný bod Karel Hrušovský.

Je nám líto, video expirovalo.
AVG Draci Brno - VSK Technika Brno

"První finále přineslo krásný baseball. Měli jsme více šancí rozhodnout utkání, chyběl nám ale jeden úspěšný odpal. Technika využila jedinou příležitost. Důležité je, že jsme zvládli zápas jako tým," uvedl kouč domácího týmu Nesňal. Technika do závěru zápasu poslala na nadhazovačský kopec Martina Stříteckého, který měl v deváté směně na dosah vítězství svého týmu. "Příliš jsem při posledních nadhozech přemýšlel, jaký míč mám hodit. Bylo chybou, že jsem něco vymýšlel a neposlechl, co mi signalizoval chytač," poznamenal Střítecký.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články