Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Draci Brno v baseballovém poháru do finále play-off nepostoupili

Brno - Draci Brno prohráli v posledním utkání Evropského poháru baseballistů na domácím hřišti s nizozemským týmem Door Neptunus 2:7. V tabulce brněnské skupiny skončili na třetím místě a do nedělního finále play-off, v němž se střetnou Neptunus a italské Rimini, nepostoupili. Ve skupině v nizozemském Hoofddorpu dosáhli na své první vítězství baseballisté Kotlářky Praha, kteří porazili německý Solingen 3:2.

S nizozemským Neptunusem, který prošel turnajem bez porážky, drželi Draci krok jen dvě směny. Ve třetí za stavu 1:1 přidali Nizozemci dva body a převzali režii utkání. Draci ještě získali ve čtvrtém inningu bod po doběhu Polanského. Pět směn odházel v brněnském týmu Petr Minařík, další dvě Kanaďan Karl Malecek a utkání dokončil Radim Chroust. "Odvedli jsme solidní výkon, zkušený soupeř byl ale nad naše síly," uvedl po utkání manažer Draků Arnošt Nesňal.

Kotlářce vyšel proti Solingenu úvod utkání, kdy se dařilo nadhazovači Marku Červenkovi udržet soupeřovy pálkaře. Po pěti směnách vedla Kotlářka 3:0, německý tým ještě v osmé směně stáhl na rozdíl jediného bodu. Těsné vítězství ale Kotlářka udržela.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články