Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Čeští baseballisté opět excelovali. Jasně přehráli výběr Old World Baseball

Po včerejší jasné výhře 7:1 nad Řeckem čeští baseballisté zapsali ještě lepší výsledek. I druhý zápas na Pražském baseballovém týdnu zvládli s přehledem, když výběr Old World Baseball porazili 8:1. Ve čtvrté směně trefili homerun Jakub Hajtmar a Filip Smola. Domácí pak excelovali v páté směně, kterou vyhráli 5:0, a celkově na hity soupeře předčili 11:4. Češti mladíci Czech Prospects pak zdolali litevský celek Utenos Titanai 11:3. Přímý přenos zítřejšího utkání se Španělskem sledujte od 18:55 exkluzivně na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi si poradili i s výběrem Old World Baseball

"My jsme šli do zápasu s tím, abychom jej vyhráli a tím pádem měli jistotu postupu do semifinále. Dnes nám výborně zaházeli nadhazovači a měli jsme odpaly v těch situacích, když jsme to potřebovali," řekl reprezentant Jakub Hajtmar.

"Určitě nás těší včerejší výhra s Řeckem, protože jsme viděli hodně kvalitní nadhazovače. Dnešní zápas byl o tom, že prostě musíme vyhrát, jiná cesta není. Teď už začíná pořádnej baseball a jdeme na Španělsko," prohlásil Martin Mužík, který v utkání stáhl tři body.

Old World Baseball - o jaký tým jde? 

Po školním roce chtějí trenéři výběru Old World Baseball nabídnout americkým a kanadským studentům cestování po Evropě a získávání zkušeností z baseballu. 

"Tvrdě pracujeme na tom, abychom se ujistili, že tady kluci zjistí nejen, jaká je baseballová kultura, ale i celková. Chceme, aby se podívali do městě a něco se tady naučili," říká kouč Old World Baseball Tom Gillespie.

Pražský baseballový týden:

ČR - Old World Baseball 8:1, Czech Prospects - Utenos Titanai 11:3, Španělsko - Řecko 4:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články