Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

České softbalistky do 22 let deklasovaly Ukrajinu

Pardubice – České softbalistky svůj druhý zápas na domácím mistrovství Evropy do 22 let vyhrály. Po vysoké porážce od Nizozemska si spravily chuť v zápase s Ukrajinou, kterou porazily jednoznačně 12:4.

Je nám líto, video expirovalo.
České softbalistky porazily Ukrajinu

Favorizované Češky vedly ve třetí směně už 6:0, poté však začaly chybovat v obraně a dovolily soupeřkám snížit na rozdíl dvou bodů. "Já si myslím, že šlo hlavně o chyby z nervozity. Až budeme mít za sebou víc zápasů, tak je určitě eliminujeme," řekla první metařka české reprezentace Michaela Pecková.

Obrat ve skóre nicméně české reprezentantky nedovolily, náskok si rychle vzaly zpět a nakonec vyhrály přesvědčivě 12:4. "Byl to důležitý zápas. S Holandskem to bylo těžké, ale vyspaly jsme se dobře a myslím, že to půjde dobře," doplnila Eliška Thompsonová, která si v utkání připsala dlouhý trojmetový odpal.

Na předchozích dvou šampionátech vybojovaly české softbalistky stříbrné medaile a cenný kov by rády získaly i letos. "Cíl je určitě medaile. Chceme vyhrát všechno, co půjde," dodala Pecková.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články