Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Boston otočil duel v Los Angeles a má na dosah triumf ve Světové sérii

Po heroickém třetím utkání, které se zapsalo do historie finále play-off MLB, se baseballisté Bostonu vrátili na úspěšnou vlnu. Vyhráli čtvrté utkání Světové série v Los Angeles nad tamějšími Dodgers 9:6 a vedou už 3:1 na zápasy. Red Sox proto dělí už pouze jedno vítězství od devátého titulu a prvního po pěti letech.

Steve Pearce z Bostonu Red Sox po homerunu
zdroj: USA TODAY Sports autor: Richard Mackson

I čtvrtý souboj byl dlouho vyrovnaný. Po pěti směnách byl stav 0:0, ale v šesté se radovali domácí, kteří zaznamenali čtyři body.

Útok nejlepšího celku základní části Red Sox se probudil o směnu později a už se nezastavil. V sedmé směně zaznamenali hráči Bostonu tři body, v osmé vyrovnal sólo homerunem Steve Pearce a v deváté rozhodli o skalpu soupeře pěti body. Los Angeles zvládli v dohrávce jen snížit na konečných 6:9.

"Předešlá prohra v osmnácté směně bolela," připomněl druhý metař Bostonu Brock Holt porážku 1:2 v nastavení. "Je proto neuvěřitelné, jak jsme se zvedli a po pomalejším začátku zase hráli jako dřív. Finiš ukázal, čeho jsme schopni," dodal.

V neděli budou mít hráči Red Sox první šanci finále ukončit. Hrát se bude znovu na stadionu LA Dodgers. "Ještě jsme neprohráli, nejsme ze hry a budeme připraveni v dalším zápase uspět," upozornil kouč Dodgers Dave Roberts. Loni jeho tým prohrál finále s Houstonem.

Světová série, finále baseballové MLB - 4. zápas:

Los Angeles Dodgers - Boston Red Sox 6:9, stav série 1:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články