Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Boston otočil duel s LA a vyhrál ve Světové sérii i podruhé

Druhé utkání, druhé vítězství. Baseballisté Bostonu využili znovu výhody domácího prostředí a ve Světové sérii MLB vedou nad Los Angeles 2:0 na zápasy. Red Sox se mohli spolehnout na nadhazovače Davida Price a důležitý odpal při plných metách zaznamenal J.D. Martinez, čímž stanovil výhru 4:2 nad Dodgers.

Xander Bogaerts z Bostonu Red Sox
zdroj: USA TODAY Sports autor: Bob DeChiara

Boston měl od druhé směny náskok 1:0, ale po čtvrté směně prohrával 1:2. Rozhodující tři body i díky Martinezovi zaznamenali hráči Red Sox při dvou autech v páté směně. Price odházel ve středu ve Fenway Parku šest směn a umožnil pálkařům Los Angeles jen tři odpaly.

"Cítil jsem se skvěle, ale důležitá je výhra. Nekoukám na statistiky, cílem je triumf ve Světové sérii," řekl Price. "Hrajeme dobře a musíme v tom pokračovat v L.A., abychom se už nemuseli vracet do Bostonu," připomněl Price, že finále se nyní přesune do Kalifornie a v případě dvou výher může Boston slavit ligový titul.

Je nám líto, video expirovalo.
Boston už vede ve Světové sérii 2:0

Hráči Los Angeles měli více možností skórovat, ale mimo jiné nevyužili šanci při plně obsazených metách bez autu. "A to je ten rozdíl. Chybí nám odpal, když to potřebujeme. To se musí změnit," burcoval kouč Dodgers Dave Roberts.

Série pokračuje v Los Angeles v pátek a Boston, se 108 výhrami nejlepší tým základní části, v letošním play-off zatím na hřišti soupeře neprohrál.

Světová série, finále baseballové MLB - 2. zápas:

Boston Red Sox - Los Angeles Dodgers  4:2, stav série 2:0.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články