Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Baseballisté se připravují v Americe

New York - Čeští reprezentanti v přípravě na kvalifikaci na World Baseball Classic, tedy mistrovství světa, kterého se účastní i nejlepší hráči planety ze soutěže MLB, dosáhli na první vítězství. V Arizoně přehráli Francii 9:8.

Je nám líto, video expirovalo.
Baseballisté vyrazili na americké turné

Čechům se v zápase s Francií dařilo především na pálce. Odpal Petra Čecha letěl až na plot hřiště a Češi vedli 2:0. V dohrávce však soupeř díky agresivní hře na metách dokázal srovnat. Ve druhé směně navíc Francouzi díky jednobodovému homerunu získali vedení. O to ale přišli ve čtvrté směně. Česká reprezentace nakonec porazila Francii těsně 9:8.

"Byla to změna oproti tomu, co jsme viděli v předchozích zápasech. Nadhozy byly o něco pomalejší. Pro nás to bylo lepší, protože jsme měli více startů na pálce a odpálili více hitů i doběhů. Navíc jsme dokázali skórovat v důležitých situacích, což bylo super," uvedl Jakub Malík.

Nyní čeká český výběr konfrontace se dvěma výběry týmů z Major League baseball. Češi nejdříve vyzvou celek Chicaga, a poté se utkají s výběrem San Francisca Giants, tedy aktuálně nejlepším celkem světa.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články