Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Atlanta do Světové série vstoupila homerunem a zapsala první výhru

Vítězný vstup do Světové série si připsali baseballisté Atlanty. Na úvod finále MLB si Braves poradili v Houstonu s domácími Astros 6:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Baseballisté Atlanty vyhráli první zápas Světové série

Atlanta skórovala pětkrát během prvních tří směn, přičemž homerun odpálil hned první pálkař utkání Jorge Soler. Braves překonali i nepříjemnost v podobě vynuceného střídání startujícího nadhazovače Charlieho Mortona během třetí směny kvůli zlomené lýtkové kosti.

"Všechno se semlelo tak rychle. Brzké vedení pět nula pro mě bylo jako jedna nula, protože oni jsou skvělý tým, ale povedlo se nám to dotáhnout do konce," řekl trenér Atlanty Brian Snitker.

Po Solerovi odpálil homerun ve třetí směně i Adam Duvall a poslední bod přidala Atlanta v osmém inningu. Houston skóroval po jednom bodu ve čtvrté a osmé směně.

Nadhazovač Braves Morton dostal zásah do pravé nohy po odpalu Yuliho Gurriella na začátku druhé směny. Ještě směnu dokončil a začal třetí, ale poté musel odstoupit. Rentgen ukázal zlomeninu a finále pro něj skončilo. "Jsem za něj naštvanej, je to škoda," řekl Snitker.

"Někdy vám soupeř nedá šanci, jindy mu výhru věnujete. Nedali jsme jim nic zadarmo, byli jsme poraženi. Přijde další den a míč bude skákat pro nás," věřil kouč Astros Dusty Baker.

Druhý zápas Světové série se odhraje znovu v Houstonu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články