Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Astros smazali čtyřbodové manko a odvrátili konec sezony. O zvrat ve Světové sérii budou usilovat doma

Baseballisté Houstonu odvrátili konec finále MLB. Hráči Astros sice prohrávali v pátém utkání v Atlantě rychle 0:4, ale duel otočili, zvítězili na hřišti Braves 9:5 a snížili stav Světové série na 2:3. Šestý zápas se bude hrát v úterý v Houstonu, který bude hostit i případný sedmý duel o den později.

Je nám líto, video expirovalo.
Baseballisté Houstonu vyhráli pátý zápas finále MLB a snížili stav na 2:3

"Tihle hoši hrají spolu. Prošli si spoustou bitev a jen tak se nevzdávají. Nepřipouští si kritiku, soustředí se na sebe a umí bojovat," řekl kouč Houstonu Dusty Baker, jehož tým výhrou udržel naději na obrat. Astros mají dosud na kontě jeden titul z roku 2017.

Po první směně to ale vypadalo na oslavy triumfu Atlanty. Hráči Braves naplnili mety a Adam Duvall odpálil homerun, čímž spustil v hledišti bouři nadšení. "Čekal jsem na vyšší nadhoz, ten jsem viděl a švih se mi povedl. Škoda, že to tentokrát nestačilo," řekl Duvall.

Astros pak postupně snižovali, dvakrát bodovali ve druhé a třetí směně, na jejímž konci ještě vrátil Atlantě vedení homerunem Freddie Freeman.

Definitivně hosté otočili skóre po zisku tří bodů v páté směně a výhru stvrdili v sedmé a osmé směně, v kterých přidali po bodu.

Houston potřebuje ještě dvě výhry, aby zvrátil nepříznivý vývoj finále. Ze stavu 1:3 se nakonec k titulu prodrali naposledy před pěti lety hráči Chicaga Cubs proti Clevelandu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články