Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Arrows prodloužili finálovou sérii, v Brně vyhráli 3:1

Ostravští baseballisté porazili ve třetím finále extraligy Draky Brno 3:1 a snížili stav série hrané na tři výhry na 1:2 na zápasy. Lví podíl na výhře Arrows měl nadhazovač Ondřej Satoria, pro dva body doběhl Jakub Kubica. Czech Series bude pokračovat v sobotu od 19:00 na hřišti ostravských obhájců titulu, přímý přenos sledujte exkluzivně na webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy po třetím finále Draco Brno - Arrows Ostrava

"Hráli jsme uvolněně, Ondra Satoria nám dodal klid a povedlo se nám v útoku skórovat," řekl hrající asistent trenéra Aleš Navrátil v ČT.

Pálkaři Ostravy se opřeli do míčů z ruky nadhazovače Radima Chrousta hned v první směně a po několika odpalech získali první bod. Brnu se podařilo srovnat v dohrávce čtvrté směny, v které doběhl na domácí metu Martin Schneider.

Vzápětí Arrows znovu udeřili. Po sérii odpalů rozhodli dvěma body. Satoria totiž povolil Drakům jen čtyři hity a udělal osm strikeoutů. A když už se mu do míče soupeř tvrdě trefil, zahráli spolehlivě jeho spoluhráči v obraně.

"Rozhodl dobrý výkon Ondry. Udržel nás zkrátka a nedal nám moc šancí. Pár příležitostí jsme nedokázali stáhnout," řekl trenér Hynek Čapka a k víkendu doplnil: "Věděli jsme, že to bude těžká série, a teď už to musíme urvat vůlí."

Draci Brno můžou získat 22. titul, Ostrava by v případě obratu ve finále slavila vítězný hattrick.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články