Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Američané si připsali první vítězství ve skupině WBC, Kanada si spravila chuť na Kolumbii

Američané si připsali první vítězství ve skupinové fázi World Baseball Classic. Na stadionu Arizony Diamondbacks porazili Kanadu 12:1 už po sedmé směně a napravili tak úvodní zaváhání s Mexikem. Kanada poté zvítězila 5:0 nad Kolumbií. Reprezentace Izraele po těsné výhře na Nikaraguou ve druhém utkání na soupeře nestačila, Portoriku podlehla 0:10. Baseballisté Venezuely zvítězili nad Nikaraguou 4:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Američané odčinili proti Kanadě nezdar s Mexikem

Očekávané utkání skončilo de facto první směnou, ve které hráči USA nadchli skoro 30 tisíc fanoušků na Chase Field devíti body. Pohodlný náskok domácí ještě zvýraznili a zápas skončil už po sedmi směnách jejich vítězstvím 12:1.

Baseballisty Portorika nastartoval k vítězství nad Izraelem hráč Detroitu Javier Báez. V první směně se nejdřív zaradoval z dalekého odpalu, který jeho týmu přinesl první dva body.

Následně se shortstop s přezdívkou "čaroděj" při pokusu o krádež mety těsně vyhnul autu, a pak Portoričanům doběhem vylepšil skóre.

Na vítěze Světové série s Chicagem Cubs navázali jeho spoluhráči body ve druhé, páté a osmé směně a porazili Izrael 10:0.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články