Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Veselý jako už "tradičně" není na startu sezony fit

Praha – Ostěpařský mistr světa Vítězslav Veselý se chystá na start nové sezony. Na nedělní závod diamantové ligy v Šanghaji odjíždí s chutí předvést dobrý výkon, i když ho – stejně jako loni – provázejí nekončící zdravotní problémy.

Je nám líto, video expirovalo.
Veselý není před startem Diamantové ligy zcela fit

Za poslední rok si se zdravím Vítězslav Veselý vytrpěl dost – při vstupu do loňské sezony ho limitovala bolestivá achillovka levé nohy, v červenci se ozvalo koleno a navíc teď přibyly další problémy s achillovkou pravé nohy.

Do sezony bude tak vstupovat v podobném stavu jako před rokem. "Pokud by to bylo znamení toho, že jsem na tom podobně dobře, bylo by to fajn," pronesl s lehkou ironií Veselý.

Přes všechny zdravotní patálie vloni Veselý vybojoval titul mistr světa a vyhrál celkové hodnocení Diamantové ligy. I letos myslí vysoko. "Mám v hlavě hranici, že 85 + je velice dobrý výsledek, i na umístění to slibuje být vysoko," řekl Veselý.

Krátce před odletem do Šanghaje si na Julisce mistr světa zatrénoval, v neděli bude ve svém letošním prvním závodě Diamantové ligy obhajovat druhé místo. Přímý přenos vysíláme od 14 hodin na ČT sport.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články