Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Velkou kunratickou znovu vyhrál Procházka

Praha - Orientační běžec Jan Procházka vyhrál tradiční Velkou kunratickou. Na trati s vyhlášeným výběhem na Hrádek triumfoval už počtvrté za sebou a celkově popáté. Časem 11:25,2 minuty porazil o deset sekund druhého muže v cíli Roberta Krupičku. Třetí místo obsadil Ondřej Fejfar (11:40,4).

Velká kunratická
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Závod žen na 1 300 metrů vyhrála Kamila Gregorová, v závodu přes Hrádek byla nejlepší Pavla Schorná. Náročnou trať přes tři kopce absolvovala v rámci tréninku také veslařka Mirka Knapková, která se mezi ženami dostala do cíle ve čtvrtém nejlepším čase. "Ale zase to bolelo," usmívala se olympijská vítězka na skifu, která se na startu v Kunratickém lese objevila už poněkolikáté.

Populární závod běžel také vodní slalomář Vavřinec Hradilek, na vítěze ztratil necelých šest minut. "A to se přiznám, že jsem toho na dnešek moc nenaspal," řekl s úsměvem stříbrný olympijský medailista z Londýna. Tréninkově si Velkou kunratickou zaběhl také skikrosař Tomáš Kraus, na startu byl i režisér a herec Jakub Kohák.

Velká kunratická přišla letos o svou legendu

Karel Šerpán, který se předloni jednašedesátým absolvováním závodu stal rekordmanem, na začátku listopadu ve věku 82 let zemřel. Nejstarším mužem na startu byl dnes čtyřiaosmdesátiletý Zdeněk Švec.

Je nám líto, video expirovalo.
Velkou Kunratickou vyhrál Procházka
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články