Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Rychlý holky pózovaly neotřele, z kalendáře srší atmosféra první republiky

Praha – K přelomu roku patří i sportovní kalendáře, ovšem atletická tréninková skupina Rychlý holky nešla cestou více či méně obnažených fotografií, ale nafotila obrázky v retro stylu. Z každého prodaného výtisku půjde 50 korun na charitativní Konto Bariéry.

Rychlý holky si odskočily z náročné přípravy na halovou sezonu, která začíná po novém roce, a představily svůj první kalendář. "Už jsme to měly v hlavách dlouho, až letos nás ale kontaktoval fotograf a věci se hnuly," řekla při křtu šampaňským Denisa Rosolová. "Asi by všichni rádi viděli akty, ale my ne. Chtěly jsme mít hezkou památku, aby si ten kalendář mohly na zeď pověsit také děti," uvedla překážkářka s úsměvem.

"Přemýšlely jsme nad tématem, které tady nebylo a které by bylo něčím zajímavé. Chtěly jsme, aby to téma mělo něco společného se sportem. Tak jsme zvolily prvorepublikové sportovní fotky," vysvětlila Jitka Bartoníčková.

Je nám líto, video expirovalo.
Rychlý holky mají svůj kalendář

Výsledek se líbil i veslaři Ondřeji Synkovi, který na křest dorazil jako kmotr. "V dnešní době je zajímavé, že kalendář je černobílý, že není přeplácaný barvami. Bude se hodit skoro všude," podotkl dvojnásobný mistr světa ve skifu Synek.

Atletky se fotily v lázních, v muzeu v Mladé Boleslavi, na golfovém hřišti, na škvárovém stadionu, u koní či u bazénu. Pořizování černobílých fotografií trvalo zhruba dva měsíce. Kalendář vychází v nákladu 1 000 kusů.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články