Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Neztrácet naději a jít si za sny, říká Ogrodníková před sezonou. Motivací jí je hokejový Třinec

Oštěpařka Nikola Ogrodníková hledá cestu na výsluní. Po nevydařené loňské sezoně a problémech se zdravím jí motivaci do tvrdé práce kromě jiného dodala i další mistrovská extraligová mise hokejistů Třince. Minulý rok jí přinesl nejhorší výkony za poslední dobu, v zimě se navíc přidala borelióza. Přesto se Nikola Ogrodníková stihla včas připravit. Do sezony jde v jiné formě než vloni.

Je nám líto, video expirovalo.
Oštěpařka Ogrodníková chce napodobit třinecké hokejisty

"My jsme zkoušeli, abych přibrala a abych nebyla tolik dynamická, ale nepřineslo to ovoce. Bolely mě i achilovky, takže teď mám trochu míň kilo a jsem dynamičtější, rychlejší," prozradila česká reprezentantka.

To ale paradoxně může způsobit nestabilní výkonnost. "Budu házet daleko, když to dobře chytím. Když ne, tak to možná někdy bude problém," říká stříbrná medailistka z evropského šampionátu v roce 2018.

Na vyladění techniky má tři měsíce, které zbývají do mistrovství světa. V Budapešti by chtěla uspět podobně jako hokejový Třinec jejího partnera Petra Vrány, který po nepříliš vydařené základní části dokráčel až k titulu.

"Když se nedaří, tak člověk neví, jak z toho ven, což tomu Třinci se takhle stalo a najednou to dopadlo úplně nádherně, takže neztrácet naději, dál si jít za svými sny a plnit si je," uzavřela Ogrodníková.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články