Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

MS v atletice - soutěž

Tegu (Korea) - Přestože mistrovství světa v atletice v korejském Tegu nabídne plno velkých taháků, stejně jako na minulém šampionátu v Berlíně všechny zastíní Usain Bolt. Jamajský fenomén bude opět útočit na tři zlaté medaile, které před Berlínem vybojoval i na olympijských hrách v Pekingu 2008. Tentokrát se však nejspíš diváci světových rekordů nedočkají, Boltovi jde především o tituly. Českou atletiku zastoupí jednadvacet reprezentantů. Prověřte v soutěži České televize svoje znalosti atletiky a vyhrajte poukázku na zájezd od Čedoku do Egypta, víkendový pobyt od HotelKlik nebo italskou ortopedickou obuv Peter Legwood.

Atletika
zdroj: ISIFA autor: ČT24/V.Rejl

Výherce ze dne 30. 8. a 1. 9. - Michaela Náprstková, Slaný

Každý den je připraven jeden pár italské ortopedické obuvi dle vlastního výběru. Obuv Peter Legwood s patentovaným systémem AEQUOS zlepšuje držení těla, snižuje zatížení svalů dolních končetin a zad. Je antibakteriální, protiskluzová, vyrobena z EVA směsi.

Ze všech doručených správných odpovědí za celé MS v atletice v Korei (27. 8. - 4. 9. 2011) vybereme 2 výherce, kteří získají:

1. Poukázku v hodnotě 10 000 Kč od Čedoku na nákup zájezdu z katalogu Letadlem k moři - léto 2011 nebo Egypt

2. Víkendový pobyt od HotelKlik

Hlavní zprávy

Nejčtenější články