Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bolt o Moskvě: Nebyl to ten nejlepší šampionát

Moskva - Jamajský fenomén Usain Bolt se rozloučil s mistrovstvím světa taneční kreací kozáčka, kterou potěšil moskevské publikum, sám ale ze šampionátu úplně nadšený nebyl. Na desetibodové stupnici mu udělil známku sedm.

Sport
zdroj: ČT4

Bolt měl výhrady k jídlu, které podle něj bylo pořád stejné. Spokojen příliš nebyl ani se startovními bloky. "Byly jiné, než na jaké jsme zvyklí," uvedl trojnásobný vítěz z Moskvy, jenž zaokrouhlil svou sbírku medailí z MS na deset.

"Bylo to trochu jiné mistrovství, nebyl to ten nejlepší šampionát. Ale den ode dne se to zlepšovalo," konstatoval po závěrečné disciplíně 4x100 metrů, v níž s jamajskou štafetou triumfoval.

"Postupně se pár věcí změnilo. Lidi byli uvolněnější, víc se usmívali. Přišlo i hodně lidí, takže ke konci to bylo lepší," komentoval slabou návštěvnost v úvodu šampionátu. Projevila se i na atmosféře při jeho triumfu v běhu na 100 metrů, který byl na programu druhý den mistrovství. "Jsem zvyklý běhat stovku před nadupaným stadionem, tohle bylo zvláštní," uvedl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články