Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Masláka a Hejnovou vzbudili před tréninkem antidopingoví komisaři

Bělehrad - Před startem světového šampionátu v atletice měli sportovci ve čtvrtek dopoledne jedinou příležitost otestovat si dráhu v bělehradské hale. Čeští reprezentanti toho ale před tréninkem příliš nenaspali. Brzy ráno je totiž v hotelu "přepadla" antidopingová kontrola.

Je nám líto, video expirovalo.
Čeští atleti prošli v Bělehradě antidopingovou kontrolou

Antidopingoví komisaři kontrolují atlety v Bělehradě v brzkých hodinách, jejich cílem byli ve čtvrtek ráno i čeští sportovci Zuzana Hejnová a Pavel Maslák. "Za poslední měsíc jsem už byla potřetí, takže už mi to moc příjemné není. Ale čekala jsem to. Na každé soutěži to takhle je, že nás den před závodem vzbudí," popsala příchod komisařů Zuzana Hejnová.

Ranní antidopingovou kontrolou musel projít i obhájce halového titulu mistra Evropy Pavel Maslák. "Na mě taky přišli. Vzbudil jsem se v šest a pak už jsem spal špatně, protože jsem věděl, že na mě přijdou, tak jsem na ně čekal," řekl Maslák. 

Únavy se atleti zbavovali na dopoledním tréninku. Protáhli se a vyzkoušeli si místní dráhu. Zlaté české medailové naději Pavlu Maslákovi prostředí v bělehradské hale sedí. "Běhalo se mi docela dobře, zatáčky vypadají dobře. Uvidím, jak to bude v závodě, ale neměl by to být problém," okomentoval český atlet podmínky před startem šampionátu. Přímý přenos pátečního programu sledujte od 9:20 a 16:20 na ČT sport nebo na webu ctsport.cz.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články