Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Maslák i Vlašičová si vyzkoušeli dráhu v O2 areně

Praha - Úterní atletický mítink Prague Indoor v pražské O2 areně ozdobí elitní světoví i čeští závodníci. Největší česká naděje Pavel Maslák i bývalá mistryně světa ve skoku do výšky Blanka Vlašičová si už vyzkoušeli čerstvě položenou dráhu. "Na republice jsem na tom byl dobře, pak jsem se ale nachladil. Cítím se dobře, ale neběhá mi to tolik," řekl po hodinovém tréninku Maslák s odkazem na formu z republikového šampionátu, který se uskutečnil minulý víkend. Mítink Prague Indoor vysíláme živě v úterý od 17:05 na kanálu ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
Atleti se připravují na mítink Prague Indoor v O2 areně

Dráha, na které Pavel Maslák poběží netradiční závod na 500 metrů, je už připravena. Stavba trvala tři dny. "Technici smontovali na 1500 kusů dílů dráhy a celkově je to asi 2500 metrů čtverečních sportovní ploch," uvedl Tomáš Janků, výkonný ředitel halového mistrovství Evropy, které se v O2 areně uskuteční příští rok.

Na mítinku se představí i hvězdy světové atletiky jako olympijský vítěz Ivan Uchov nebo mistryně světa Blanka Vlašičová. "Závod bude velmi důležitý pro mé sebevědomí. Tři roky jsem pořádně nezávodila a bojovala se zraněním, ale teď jsem na tom dobře," hýří sebevědomím Vlašičová.

Pavel Maslák:Nejenom já, ale i ostatní budou předvádět dobré výkony. Uchov se bude pokoušet o světový rekord nebo Láďa (Ladislav Prášil), myslím si, hodí dobře koulí, takže určitě přijďte a zafanděte.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články