Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Záhrobskou osmé místo z MS utvrdilo, že jde správnou cestou

Benešov – Osmým místem ve slalomu na mistrovství světa ve Schladmingu dopsala Šárka Záhrobská dramatickou část své kariéry. Nejlepší česká sjezdařka, která se po operaci mozku dokázala vrátit zpátky mezi světovou špičku, už nyní přemýšlí nad olympijskými hrami v Soči.

Šárka Záhrobská
zdroj: ČT24

Přesně 12. července Šárka Záhrobská podstoupila operaci, při které jí lékaři odstranili nezhoubný nádor pod mozkem. V září začala trénovat a hned v úvodních slalomech bodovala. Návrat mezi elitu potvrdila na světovém šampionátu. "Ukázalo mi to, že jdu správnou cestou, a že to, na čem pracuju, je to správný a že mne to posouvá dál," prohlásila.

Dnes Šárka Záhrobská strávila odpoledne na Konopišti s malými lyžaři, v České republice zůstane týden a pak se přesune k posledním závodům světového poháru.

Už teď má však v hlavě příští sezonu, která vyvrcholí na olympijských sjezdovkách v ruském Soči. "Hodně jsem o tom slyšela, že tratě jsou krásné, někdo říká, že jsou jednodušší, někdo, že jsou složitější, ale už se tam těším a myslím si, že to bude další krásná olympiáda," doufá elitní česká reprezentantka.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Šárky Záhrobské po MS
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články