Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

V lednu se opět rozjede show S ČT sport na vrchol

Praha - Talentovaní lyžaři se od konce ledna do konce března příštího roku představí ve třetí sérii lyžařské reality show České televize tentokrát s názvem S ČT sport na vrchol. Vítězové loňského ročníku si o víkendu užívali jednu ze svých cen – soustředění na ledovci s českou reprezentací.

Vítězové soutěže Se Čtyřkou na vrchol
zdroj: ČT24

Chodili společně na večeři a diskutovali o lyžování. Jezdili na tréninky lanovkou a po návratu hráli třeba fotbal. Vítězové lyžařské reality show, která se nově jmenuje S ČT sport na vrchol se na několik dní stali plnohodnotnými členy české reprezentace.

Obchodníkovi se sportovním zbožím Daliboru Manďákovi a dvěma učitelkám Monice Štěpánové a Petře Klaškové se splnil lyžařský sen. "Pro klasického smrtelníka je to věc z říše snů a já si to maximálně užívám," řekl Manďák. "Je to jen dobře, že někdo má k našemu sportu takový vztah. Jsou hrozně nadšení, a to se mi hrozně líbí," dodal Ondřej Bank, který skončil pátý v superkombinaci na MS 2011.

Reality show ovládne i blížící se zimu a hned se dvěma soutěžemi – jednou v alpském lyžování a druhou ve skikrosu. Natáčení bude probíhat v pěti různých českých i moravských střediscích. Blízko to tak budou mít všichni amatérští lyžaři, kteří se chtějí zúčastnit. Navíc to mohou letos znovu zkusit i ti, kdo už bez úspěchu závodili v předchozích dvou sériích.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Tomáše Budky
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články