Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Štafetu biatlonistů vyhráli opět Němci

Anterselva (Itálie) - Biatlonovou štafetu světového poháru v Anterselvě dnes vyhráli Němci a zopakovali prvenství z Oberhofu. České kvarteto, které obhajovalo skvělou stříbrnou příčku z posledního závodu, kvůli onemocnění Ondřeje Moravce nestartovalo.

Český tým tak přijde o průběžné osmé místo v Poháru národů. Moravec bojoval s průduškami již ve sprintu a jeho stav se ještě zhoršil. Reprezentanti neměli v Anterselvě náhradníka, neboť Zdeněk Vítek se zotavuje po nemoci a Vít Jánov se připravuje na univerziádu.

Stejně jako začátkem roku v Oberhofu těžili Němci z perfektní střelby, když museli jen sedmkrát dobíjet. Kvarteto ve složení Stephan, Böhm, Peiffer a Greis se do čela dostalo na třetím úseku a finišman Michael Greis dokázal náskok na druhé Italy a třetí Nory ještě navýšit.

Záznam závodu sledujte zde.

Světový poháru v biatlonu v Anterselvě (Itálie): 1. Německo (Stephan, Böhm, Peiffer, Greis) 1:09:13,9 (0 tr. okruhů 7 dobíjení), 2. Itálie (De Lorenzi, Vuillermoz, Hofer, Windisch) -18,6 (0 9), 3. Norsko (Svendsen, Bö, Os, Björndalen) -28,2 (0 8), 4. Rusko -35,1 (0 8), 5. Rakousko -44,0 (0 8), 6. Švédsko -50,7 (0 13).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články