Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sport i krása. Jak se natáčí Česko-Slovenská Miss Aerobic?

Praha – Po roce opět vrcholí soutěž, která snoubí sport a krásu. S finalistkami Česko-Slovenské Miss Aerobic pracuje už více než měsíc také štáb České televize. Velké finále je na programu 18. října v Ostravě. Přímý přenos nabídne od 20:00 ČT sport. V období do finálového klání ČT vysílá krátké dokumenty z jednotlivých soustředění.

Česko-Slovenská Miss Aerobic
zdroj: ČT sport

Česká televize odvysílala dokumenty ze všech regionálních kol i semifinálových klání a po postupu dvanácti dívek do finále začala pracovat i na jejich portrétech.

Natáčelo se ve Špindlerově Mlýně a jedině cvičení aerobiku probíhala v uzavřeném prostoru tělocvičny. Všechny ostatní aktivity se pak odehrávaly pod vedením režiséra Františka Karvánka pod širým nebem. "Režírování bylo minimální, práce s dívkami byla úžasná. Myslím si, že jsme si to po loňské zkušenosti trochu zjednodušili a tentokráte jsme si to i užívali," uvedl Karvánek.

Je nám líto, video expirovalo.
Jak se natáčí Česko-Slovenská Miss Aerobic

Na rozdíl od minulého ročníku, kdy každá dívka musela zvládnout jen jednu adrenalinovou zkoušku, byla situace odlišná. Všechny finalistky dostaly několik stejných úkolů, při kterých musely projevit sportovní nadání i odvahu.

O korunku nejkrásnější sportovně nadané dívky roku 2014 bude bojovat šest českých a šest slovenských dívek. Pro případ zranění některé z nich mysleli letos organizátoři i na náhradnici, která absolvovala ve Špindlerově Mlýně stejný program i televizní natáčení. "Štáb České televize byl skvělý. Bála jsem se, ale jsou to suproví lidé," řekla "třináctá" Leona Kvasničková.

1. Lucia Ďuráková (SVK) – PORTRÉT ZDE (//porady/10844682914-cesko-slovenska-tipsport-miss-aerobic/214471291102105/video/)

2. Nikola Prchlíková (CZE) – PORTRÉT ZDE

3. Olivia Čambalová (SVK) – PORTRÉT ZDE

4. Aneta Filípková (CZE) – PORTRÉT ZDE

5. Katarína Šanková (SVK) – PORTRÉT ZDE

6. Iva Fošumová (CZE) – PORTRÉT ZDE

7. Irena Sombatyova (SVK) – PORTRÉT ZDE

8. Andrea Komínková (CZE) – PORTRÉT ZDE

9. Nikola Melišová (SVK) – PORTRÉT ZDE

10. Martina Maloušková (CZE) – PORTRÉT ZDE

11. Petra Tomková (SVK) – PORTRÉT ZDE

12. Lenka Šubová (CZE) – PORTRÉT ZDE

Kromě sportovních aktivit dívky absolvovaly i delší rozhovor. Dojmy a pocity z natáčení doprovodily každý medailonek, a diváci ČT si tak mohou o každé z finalistek udělat komplexní obrázek. "Natáčení se mi moc líbilo, protože to bylo stejně jako loni se skvělým štábem. Holky jsou šikovné a krásné, takže se na ně hezky kouká," uvedla dramaturgyně projektu Barbora Černošková.

Projekt má dlouholetou tradici, pod hlavičkou Miss Aerobik se poprvé objevil v roce 1996. Hlavním cílem soutěže je propagování zdravého životního stylu napříč věkovými kategoriemi.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články