Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Špindl se těší na Snow sports weekend s Krausem a Křížovou

Praha - O víkendu proběhne ve Špindlerově Mlýně festival zimních sportů Snow sports weekend. Programem nabitým lyžováním, snowboardingem, soutěžemi a exhibicemi provedou skikrosař Tomáš Kraus a Klára Křížová. "Je to akce na závěr letošní atypické zimy. Cílíme hlavně na juniory, ale přijít může samozřejmě každý," uvedl organizátor Petr Najman.

Je nám líto, video expirovalo.
Rozhovor s Tomášem Krausem o Sports snow weekendu

Dvoudenní festival nabídne pro návštěvníky tři základní aktivity - sportoviště pro frestyle, slalom a cross. "Aktivity jsou jak pro lyže, tak pro snowboard. Pod patronátem sportovců si budou moci všichni porovnat síly nebo si nechat poradit. Nebudou chybět ani přednášky horské služby a závěrečný koncert na svahu," uvedl Najman.

V roli jednoho z mentorů se představí Kraus. "Těším se, že děti objeví krásu pohybu nejen na sjezdovkách, ale i na nějakých překážkách. Snad si to děti užijí a doufám, že jim budu moct předat nějaké zkušenosti," doplnil český reprezentant. Na svahu se představí i Freestyle snowboardista Martin Mikyska. "Každý si najde něco svého," slíbil.

Sportovním amatérům předají zkušenosti také snowboardisté Michal Novotný a Klára Koukalová či slalomářka Klára Křížová. "Sněhu je pořád ještě dost, lyžování je perfektní," ubezpečil Najman.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články