Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Soutěž s ČT4 o vstupenky i další ceny

Praha - ČT4 nabídla přímé přenosy ze všech závodů Světového poháru v biatlonu, jehož jednou zastávkou byl od 11. do 15. ledna i závod v Novém Městě na Moravě. S ČT4 jste zároveň mohli soutěžit o lístky na tento sportovní svátek, stejně tak jak o další věcné ceny.

Biatlon
zdroj: Getty Images

Poslední zodpovězené otázky: V okolí stadionu v Novém Městě na Moravě se klikatí zbrusu nové tratě, které patří zásluhou členitého profilu ve Světovém poháru k nejnáročnějším. Stavitelé na pohodu závodníků nebrali ohledy, biatlonisté se budou muset vypořádat s technickými pasážemi, s prudkými sjezdy, s obtížnými výjezdy – ale do jaké nejvyšší nadmořské výšky vůbec vystoupají? Kde je nejvyšší bod na trati ve výšce 660 nebo 700 metrů nad mořem?

Nevyšší bod na trati v Novém Městě na Moravě při SP se nachází

a) 660 m. n. m.            b) 700 m. n. m.?


Správná odpověď byla za A. Vítěz získali funkční prádlo – kalhoty a triko od firmy ODLO v hodnotě téměř 1700 Kč.

Výherce: Dagmar Lukešová, Lhenice

Otázka č. 2: Stadion v Novém Městě na Moravě se pyšní novými tratěmi, které se řadí zásluhou členitého profilu ve Světovém poháru k nejobtížnějším. Stavitelé na pohodu závodníků nebrali ohledy, biatlonisté se budou muset vypořádat s technickými pasážemi, náročnými výjezdy, s prudkými sjezdy – ale do jaké nejnižší nadmořské výšky se vůbec na trati dostanou? Kde je nejnižší bod na trati ve výšce 615 nebo 650 metrů nad mořem?

Nejnižší bod na trati v Novém Městě na Moravě při SP se nachází ?

a) 615 m.n.m.            b) 650 m.n.m.

Správná odpověď byla za A. Vítěz získal taktéž funkční prádlo - kalhoty a triko od firmy ODLO v hodnotě téměř 1700 Kč.

Výherce: Pavel Seidl, Jeseník

Hlavní zprávy

Nejčtenější články