Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Soukalová zpívala v biatlonové bondovce "Jen pro tvé oči"

Praha – Česká biatlonová hvězda Gabriela Soukalová si zazpívala ve speciálním filmu na motivy bondovek. Světoví biatlonisté se tak neobvykle rozloučili se sezonou. Snímek nese název Špion, který miloval biatlon a Soukalová v něm zpívá skladbu For Your Eyes Only z dvanácté bondovky Jen pro tvé oči.

Gabriela Soukalová
zdroj: ČT/youtube

"Hrozně mě to bavilo. Bylo zajímavé sledovat, jak se točí scény s ostatními herci biatlonisty. Scénky v restauraci byly moc zajímavé," řekla Soukalová, kterou doprovázel The Bond Biathlon Band a jeho protagonisté Francouz Jean Guilluame Beatrix, Američan Lowell Bailey a Kanaďan Jean Philippe Leguellec.

"Bylo to moc příjemné, protože jsme vedle tréninku přišli také na jiné myšlenky," dodala Soukalová, která se rozloučila se sezonou v ruském Chanty-Mansijsku třemi vítězstvími.

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté točili bondovku

Mini bondovku natáčeli v Oslu a ještě při světovém poháru v Soči. Malé role si zahráli také Zdeněk Vítek s Jaroslavem Soukupem a hlavní role měli Francouzi Simon a Martin Fourcadovi nebo Finka Kaisa Mäkäräinenová.

Simon Fourcade jako agent má za úkol zachránit měřící čipy, bez nichž nemohou biatlonisté nastoupit k závodu. Ve filmu nechybí tradiční bondovské propriety nebo pořádná honička, samozřejmě na lyžích. Mise se nakonec podaří a závod může zdárně začít.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články