Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Šlesingr skončil v Oberhofu ve sprintu třetí

Oberhof - Biatlonista Michal Šlesingr obsadil třetí místo ve sprinterském závodě na deset kilometrů v rámci Světového poháru v Oberhofu. Vyhrál Nor Tarjei Bö, Šlesingr na něj po bezchybné střelbě ztratil 20 sekund. Nejúspěšnější český biatlonista posledních let se na stupně vítězů ve světové konkurenci dostal naposledy v roce 2008, kdy při závěrečném podniku SP vyhrál na Holmenkollenu závod s hromadným startem. Další z exkluzivních přímých přenosů nabídne server SportŽivě.cz v sobotu od 17:40, kdy se v Oberhofu pojede sprint žen na 7,5 kilometrů.

Nyní se opět dostává do výborné formy, kterou prokázal už ve středu, kdy pomohl jako finišman štafetě ke stříbrné příčce. Ve sprintu ani jednou na střelnici neminul a nestačil jen na Nora Bö a domácího Arnda Peiffera. Oba minuli jeden terč, ale vše vynahradili výborným během. Bö si v této sezoně připsal již třetí prvenství a upevnil si vedení v průběžné klasifikaci.

Díky 38. místu bodoval i Jaroslav Soukup, přestože chyboval celkem čtyřikrát. Ondřej Moravec byl s šesti chybami hodnocen na 73. místě, Zdeněk Vítek ještě o osm příček za ním.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články