Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Šlesingr: Konkurence je rok od roku silnější

Praha - Světový pohár biatlonistů o víkendu skončil a čeští reprezentanti se vrátili domů. Před republikovým šampionátem, kterým zakončí sezónu, už bilancovali uplynulých pět měsíců v běžecké stopě.

Nejúspěšnějším českým závodníkem ve světovém poháru byl Michal Šlesingr, který zahájil sezónu druhým místem a pouze ve třech závodech seriálu nebodoval. "Letos jsem vyjel víc bodů, ale ve skutečnosti mě to dalo na 10. příčku, místo na 9. Trochu mi připadá, že je konkurence rok od roku silnější a vyrovnanější."

V souboji o světové medaile uspěl další Čech - Jaroslav Soukup. Na bronz z Rupoldingu by chtěl navázat příští rok na světovém šampionátu v Novém městě na Moravě. "Budu se hodně snažit, protože mám rád českou atmosféru. Jsem rád, když slyším české hlasy okolo trati a doufám, že mi to pomůže se vyhecovat ještě víc."

Před dovolenou čeká české reprezentanty ještě republikový šampionát, kde pojedou rychlostní závod a tzv. supersprint. "Super je to v tom, že nemusíme jet na těch lyžích tak dlouho," smál se Šlesingr.

Je nám líto, video expirovalo.
Návrat biatlonistů ze SP
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články