Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Slepcovová vyhrála v Pokljuce i stíhačku, bodovaly dvě Češky

Pokljuka (Slovinsko) - Ruská biatlonistka Světlana Slepcovová využila na Světovém poháru v Pokljuce náskok ze sobotního sprintu a vyhrála i dnešní stíhací závod na 10 km. Na body dosáhly také třicátá Zdenka Vejnarová a Veronika Vítková na 39. místě. Další česká závodnice Magda Rezlerová obsadila 51. pozici a nebodovala.

Třiadvacetiletá Slepcovová startovala do stíhačky s komfortním náskokem 43 sekund a i přes dvě chyby na střelnici si bez problémů dojela pro šestý triumf v kariéře. Šestinásobnou mistryni světa Magdalenu Neunerovou z Německa za sebou nechala o 36 sekund. Třetí byla další Ruska Anna Bogalijová-Titovecová, jež si s Neunerovou vyměnila místa oproti sprintu.

Třicátou pozici ze soboty si udržela Vejnarová, jež stejně jako Vítková chybovala jednou ve stoje a vleže. Česká biatlonová jednička z minulé sezony Vítková, jež se sobotním 22. místem ve svém prvním individuálním startu postarala o nejlepší český výsledek v olympijské zimě, dnes v běhu nestačila. Magda Rezlerová absolvovala pět trestných okruhů a obsadila 51. pozici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články